Find vej: Forside » Artikler

Velkommen til vores store artikel database. Vi opdatere løbende med nye artikler & nyheder med alt om din detailhandel både nationalt og internationalt. Det vil snart blive muligt for vores brugere som har relevant indhold, at uploade nyheder & artikler til vores database.

Husbryggeriet Jacobsen lancerer Gylden Ale

Husbryggeriet Jacobsen har altid været drevet af innovation, men når Jacobsen Gylden Ale når butikkerne i denne uge, er husbryggeriet oppe på sin niende nylancering i år, og sætter dermed ny rekord for nylanceringer.”Det er en forfriskende, krystalklar ale, der forener en indledende sødme med en mild efterbitterhed, men det der egentlig har været sjovest har været samarbejdet med en supermarkedskæde. De ønskede en helt speciel øl inspireret af de engelske golden ales, der gik godt til hverdagsmad, såsom BBQ og fiskeretter. Det gør Gylden Ale”, siger Morten Ibsen, brygmester på Husbryggeriet Jacobsen. Ibsen fortæller, at det der fra begyndelsen har været målet for husbryggeriet Jacobsen er, at få øllen tilbage på spisebordet. ”Vi går på husbryggeriet Jacobsen meget op i at lave øl til mad. Vores kolleger i vinbranchen har været dygtige til at lære danskerne at drikke vin til maden, men..

Esben Lunde Larsen lancerer millionpulje mod madspild

Med en ny tilskudspulje vil miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen støtte projekter, der kan gøre en forskel i kampen mod madspild i alt fra fødevareproduktion til hjemme hos forbrugerne.Den gennemsnitlige dansker har lidt mere end ét kilo madspild om ugen, og en husstandsfamilie smider mad ud for mindst 3200 kroner om året. Det er både belastende for miljøet og økonomien. Derfor åbner miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen nu en ny tilskudspudspulje, der vil uddele over fem millioner kroner til projekter, der kan barbere madspildet i Danmark.- Alene forbrugerne og detailhandelen spilder hvert år så meget mad, at det svarer til 9.730 indkøbsvogne fulde af mad hver dag! Og der er mere endnu, for madspildet forekommer i alle led fra produktion til erhverv, engros, supermarkeder og hjemme hos forbrugerne. Det er spild af penge at kassere værdifuld mad og samtidig et..

Få vegansk velvære i din hverdag

Et stigende antal danskere vælger kødet fra på grund af etiske og miljøbevidste overvejelser. Der er efterhånden stor enighed om, at vi bliver nødt til at spise mindre kød i dagligdagen. Mia Sommer er en passioneret madblogger, veganermor og kogebogsforfatter, der i sin nye bog "Vegansk velvære" præsenterer 110 inspirerende opskrifter fyldt med grøntsager, bælgfrugter og gode kornprodukter.Vegansk velvære henvender sig til alle, som er interesseret i en grønnere og sundere hverdag. Opskrifterne er nemme at gå til og tager udgangspunkt i råvarer, som du kan købe i et normalt supermarked. Bogen har desuden gode råd om ernæring, veganske basisvarerog vegansk børnemad.Mia Sommer gør det nemt at vælge en grøn hverdag. I bogen får du opskrifter som en spicy chili sin carne, en kraftig kartoffelcurry, quinoasalat med bagte auberginer eller en bønnesalat med pesto. For Mia Sommer handler..

Danskernes hang til salt koster statskassen milliarder

9 ud af 10 danskere får for meget salt - mange af os dobbelt så meget som anbefalet. Det kan have store konsekvenser for helbredet og koster sundhedssystemet milliarder.En ostemad til morgenmad, en rundtenom med hamburgerryg til frokost og så en pizza med hjem efter arbejde. De tre måltider kan sagtens udgøre udmærkede dele af en varieret kost – men de er også eksempler på måltider, der kan være smækfyldt med salt og dermed en trussel mod helbredet. Et overforbrug af salt kan give forhøjet blodtryk og forøget risiko for at udvikle hjertekarsygdomme. Vi kan forvente 400.000 færre danskere med forhøjet blodtryk, hvis vi skærer 3 gram af vores saltforbrug – med en årlig besparelse for sundhedsvæsenet på 1-2 milliarder kroner til følge, viser beregninger fra Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed. - Størstedelen af det salt vi får, kommer direkte fra den mad, vi køber - især fra..

Skagen Bryghus lancerer VM øl

143 dage før starten på VM i kvindehåndbold har Skagen Bryghus lanceret sin nye røde pilsner til ære for slutrundenPræcis 143 dage før den første bold bliver kastet ved slutrunde nummer 22 om verdensmesterskabet i kvindehåndbold, blev de første VM øl onsdag knappet op på Skagen Bryghus.”Der er tale om en øl i almindelig pilsnerstyrke,” fortæller Per Malmberg, der som direktør i Arena Nord, Frederikshavn naturligvis var til stede, da brygmester René Diget Søgaard Sørensen kunne præsentere det nye produkt.”Den rund og har en meget fin eftersmag. Og både smagen og den smukke dybrøde farve leder uvilkårligt tanken hen på den legendariske Rød Tuborg,” siger Malmberg videre.Tidspunktet for lanceringen var planlagt med ægte vendelbo-snusfornuft.”Uge 29 er jo den såkaldte ”Hellerup Uge” i Skagen. Det giver mulighed for lidt ekstra medieomtale og dagens arrangement var da også særdeles..

Ny cappuccino udfordrer dine kaffevaner

Starbucks giver et nyt twist til den daglige cappuccino med den nye variant af kolde ready-to-drink Discoveries®16. juni 2015, København. Danske kaffeelskere kan nu få en spændende kaffeoplevelse med den nye Starbucks Discoveries® Cappuccino, der rammer Danmark denne sommer. Det er en kold, let sødet blanding af rig espresso, cremet mælk og antydninger af kakao og er inspireret af den populære cappuccino, der serveres i Starbucks cafeerne. Den nye iskaffe er velegnet til at have stående i køleskabet hjemme eller på arbejde og er en hurtig, let og velsmagende måde at nyde en iskaffe på – når som helst og hvor som helst. Den er inspireret af de kaffevarianter, Starbucks serverer i cafeerne og er lavet af Fairtrade-certificerede ingredienser af høj kvalitet, lige fra 100% Arabica bønner til sukker og kakao, der er indkøbt ud fra etiske retningslinjer.Starbucks Discoveries kolde..

Nyt våben mod listeria præsenteres på verdens største fødevaremesse

Jimco A/S lancerer på Anuga FoodTec 2015 i Køln kompakt anlæg til desinfektion. Det nye produkt, FLO-D® Mini, er ligesom storesøsteren, FLO-D®, baseret på virksomhedens patenterede og prisvindende UV-C-teknologi. Igennem over 20 år er Jimco® UV-C-baserede luftrensningsanlæg blevet benyttet i industrien, blandt andet til at afhjælpe lugtudledning, forbedre indeklimaet samt reducere brand- og smittefare. Et samarbejde med DHI, Syddansk Universitet og flere fødevarevirksomheder har åbnet op for anvendelsen af den patenterede teknologi til automatisk og kemikaliefri desinfektion af overflader og komplette produktionsarealer – og ført til produktet FLO-D®, som har tiltrukket sig stor interesse som middel til gennemgribende desinfektion i fødevareindustrien. Succesen følges nu op med FLO-D® Mini, der er mere mobil og velegnet til brug i køleområder, hvor der ofte er problemer med gær,..

Nøglehullet skal på endnu flere fødevarer

Fra marts kan både bagerens rugbrød og slagterens skinkeschnitzler blive nøglehulsmærket. Fødevarestyrelsen opfordrer producenter og detailhandel til at gribe de nye muligheder. Fra 1. marts udvider Fødevareministeriet muligheden for at bruge det grønne ernæringsmærke Nøglehullet. Slagtere, ostehandlere, bagere og supermarkederne vil f.eks. kunne nøglehulsmærke både brød, knækbrød, ost og uforarbejdet kød, der ikke er færdigpakket. Nye produktkategorier som f.eks. usaltede nødder og en række glutenfri og laktosefri produkter vil også kunne få mærket, forudsat at de lever op til nøglehulskriterierne for indholdet af blandt andet salt, sukker og fedt. - Nøglehulsmærket er en succes. Mange virksomheder udvikler produkter, der kan bære Nøglehullet, og forbrugerne kender mærket og ved, hvad det står for. Med de nye regler er vejen nu banet for et endnu større udbud af..

Ny webshop bliver Danmarks største

Der er en massiv vækst i e-handel, hvor danskerne lægger vægt på at kunne handle, når det passer dem. Vi nærmer os nu et niveau, hvor op mod hver tredje handel sker i en udenlandsk netbutik. England og Sverige er danskernes foretrukne markeder. For Dansker er det en naturlig adfærd at handle i udlandet, hvor især lave priser og større udvalg trækker. Dette er naturligvis en trussel for en lokal webshop og dansk handel. Lokale webshops mister kunder til udenlandske konkurrenter, men det vil wiya gøre noget ved.Wiya gøre det muligt for danskerne at finde deres fortrukne dagligvarer produkter på den danske hjemmemarkedet. De er en ny virksomhed der tilbyder Danmarks største og førende importør af Amerikanske og Engelske produkter. Deres sortiment dækker mere end 1000 varer lige fra slik & chokolade poster til drikkevarer og kolonial produkter. - Hver uge pakker og importør vi..

Årets Nøglehulsprodukt kommer fra COOP

Der var tæt løb blandt de nominerede produkter i Fødevarestyrelsens konkurrence ”Årets Nøglehulsprodukt”, men det blev COOP, der løb med titlen. Deres spanske Paella med kæmperejer og sprøde grøntsager ”talte” mest til dommernes smagsløg, og derfor blev COOP vinder af ’Årets Nøglehulsprodukt 2014’. ?En event i Kvickly, Taastrup Torv 18 i Taastrup flager op for COOP, som vinder af ’Årets Nøglehulsprodukt’ den 18. september fra kl. 15-17, hvor der også vil være uddeling af smagsprøver på Nøglehulsmærkede produkter til at tage med på farten. Pressen er velkommen til at deltage i arrangementet. Konkurrencen var en del af Fødevarestyrelsens ’Herrefedt’-kampagne, og blev blandt andet sat på blusset for at understøtte produktudviklingen af sundere udgaver af fast food og færdigretter – retter der typisk appellerer til mænd, som enten ikke har tiden til eller interessen for..

CBS skal præge danskernes madvaner i ny tænketank

Fødevareministeren har nedsat en tænketank, der skal ændre danskernes madvaner. Professor i forbrugeradfærd ved CBS Torben Hansen er udtaget til holdet. Han ved blandt andet, hvordan supermarkederne kan gøre livet lettere for forbrugeren. Danskerne skal have en bedre madkultur, som blandt andet er præget af flere hjemmelavede måltider og flere sociale måltider. Det skal professor i forbrugeradfærd fra CBS Torben Hansen være med til at skabe.Han er udpeget som medlem i en ny måltidstænketank, som fødevareminister Dan Jørgens står bag.- Måltider er noget af det mest kulturbårne og fundamentet for det, er fødevarer. Der er mange ritualer forbundet med madvaner, og alle har en mening om det, så der vil komme mange følelser i spil. Jeg har arbejdet med fødevarer en del år, og jeg glæder mig til at bidrage, siger professor Torben Hansen.Tænketanken består af 20 medlemmer, deriblandt..

CULT dropper aspartam

CULT A/S har med relanceringen af deres CULT Raw Energy Sugar Free valgt at droppe det omdiskuterede sødemiddel, aspartam, i virksomhedens mange drikke. I mange år har sødemidlet aspartam været heftigt debateret og analyseret alle steder fra den enkelte forbruger til fødevareindustrien og helt op på øverste niveau i EU. Hos CULT gider man dog ikke længere være passiv tilskuer i hele diskussionen om aspartam og har derfor droppet sødemidlet i samtlige af virksomhedens produkter. Fra januar 2014 kunne man nemlig købe en af virksomhedens mest berømte produkter, CULT Raw Energy Sugar Free, uden aspartam. Hos CULT er man ikke bange for at gå forrest i diskussionen om aspartam:”Aspartam har været debatteret ufatteligt mange gange her de seneste år. Udover debatten har der også været forsket ekstremt kraftigt på området. På et tidspunkt kunne man knap åbne en avis uden der var en..

Dan Jørgensen vil lokke kortuddannede mænd til kødgryderne

Fødevareminister Dan Jørgensen skyder i dag en kampagne i gang, som er målrettet kortuddannede mænds madvaner. Kortuddannede mænd lever i snit syv år kortere end højtuddannede kvinder, viser tal fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Det skal en ny Nøglehulskampagne være med til at rette op på. Målet er at få de kortuddannede mænd til at vælge sundere, når de køber ind og laver mad, så de kan leve både bedre og længere.”Kortuddannede mænd har også ret til et langt og sundt liv. Så når vi ved, at kvinder med en lang uddannelse lever mere end syv år længere end de kortuddannede mænd, har vi som samfund et ansvar for at rette op på uligheden,” siger fødevareminister Dan Jørgensen.Fødevareministeriet, supermarkeder, fastfood-kæder og en masse kantiner står sammen om Nøglehulskampagnen, som løber over de kommende uger. NøglehulsmærketOmdrejningspunktet i kampagnen er..

Særnummer af Dansk Supermarked News på gaden

Årets første nummer af Dansk Supermarked News er dedikeret til ejerskiftet Første nummer af medarbejderbladet Dansk Supermarked i 2014 er nu udkommet. Hele udgivelsen handler om ejerskiftet, hvor Salling-fondene som bekendt har overtaget aktiemajoriteten i virksomheden fra A.P. Møller – Mærsk. I dette særnummer kan man blandt andet læse reaktioner på ejerskiftet fra kunder, kædedirektører og kollegaer. Køber og sælger – henholdsvis Salling-fondene og A.P. Møller Mærsk – får også ordet, ligesom en detailekspert spår om fremtiden for Dansk Supermarked. Endelig er der også mulighed for at få et tilbageblik i historien, når man læser om, hvordan den oprindelige aftale mellem Herman Salling og A.P. Møller kom i stand i sin tid. Særnummeret byder også på et portræt af netop stifteren af Dansk Supermarked, Herman Salling.

Særnummer af Dansk Supermarked News på gaden

Årets første nummer af Dansk Supermarked News er dedikeret til ejerskiftet Første nummer af medarbejderbladet Dansk Supermarked i 2014 er nu udkommet. Hele udgivelsen handler om ejerskiftet, hvor Salling-fondene som bekendt har overtaget aktiemajoriteten i virksomheden fra A.P. Møller – Mærsk. I dette særnummer kan man blandt andet læse reaktioner på ejerskiftet fra kunder, kædedirektører og kollegaer. Køber og sælger – henholdsvis Salling-fondene og A.P. Møller Mærsk – får også ordet, ligesom en detailekspert spår om fremtiden for Dansk Supermarked. Endelig er der også mulighed for at få et tilbageblik i historien, når man læser om, hvordan den oprindelige aftale mellem Herman Salling og A.P. Møller kom i stand i sin tid. Særnummeret byder også på et portræt af netop stifteren af Dansk Supermarked, Herman Salling.

Indslev lancerer to nye juleøl

Efter flere års succes med sit sæsonbryg sender Indslev Bryggeri ny juleøl på markedet, der er kraftigere i smag og styrke end den populære Jule Hvede – og en Ugly Duck brown ale, der er mere humlet end den velkendte Hoppy Christmas. Indslev Bryggeri ved Nørre Aaby har siden sensommeren arbejdet på højtryk med at producere julebryg sideløbende med efterårets populære, mørke øltyper. Og i år har folkene på det prisvindende bryggeri haft ekstra travlt. Deres to velkendte juleøl får nemlig følgeskab af to helt nye.– Vi har tidligere prøvet at løbe tør for julebryg inden jul, og det kommer ikke til at ske igen. Derfor går vi i gang med at brygge øllet allerede i august. Den rette julestemning kommer dog først senere på året, når vi er kommet forbi årets varmeste tid, siger brygmester Stefan Peter Stadler, der i år kan præsentere en ny og kraftigere juleøl på hvedebasis som søster..

Bedre styr på kødhakkerne

Danske slagtere, supermarkeder og grossister er de seneste år blevet stadigt bedre til at styre deres produktion, så der ikke smutter svin i hakkedrengene eller går ged i det finthakkede oksekød. Ny stikprøveanalyse fra Fødevarestyrelsen foretaget på knap 250 prøver viser, at slagterbutikker, supermarkeder og grossister har forbedret deres produktionsmetoder markant. Den udvikling glæder fødevareminister Karen Hækkerup. ”Analysen viser, at Fødevareministeriets kontrolkampagner målrettet hakkekød har gjort en forskel ude i butikkerne. Slagtere og andre, der arbejder med hakket kød, har oppet sig og fået styr på deres hakkemaskiner. Og sådan bør det naturligvis også være”, siger fødevareminister Karen Hækkerup.Tilbage i 2009 fandt Fødevarestyrelsen problemer med såkaldte udeklarerede dyrearter i tæt ved hver tredje af de prøver, laboratoriet analyserede. Men efter flere år med..

Ferske fisk er friske

De hele ferske fisk som danskerne køber ved deres fiskemand er friske og lige til middagsbordet. Det viser en stikprøvekontrol hos mere end 150 fiskebiler, fiskeforretninger og fiskeafdelinger i supermarkeder som Fødevarestyrelsen besøgte sidste år. Kun i et enkelt tilfælde fangede Fødevarestyrelsen en fordærvet fisk i køledisken. Men når det gælder fiskefarsen, så levede lidt over halvdelen af prøverne (56 procent) af fiskefars ikke op til de vejledende grænseværdier for fordærvelsesbakterier. Det resultat får nu Fødevarestyrelsen til sammen med branchen at indlede en oplysningskampagne til grossister og fiskehandlere for at få fiskefarsen på niveau med den friske fisk. Fødevarestyrelsen vil også holde ekstra øje med, hvordan fiskefars og hakket fiskekød bliver produceret og opbevaret i virksomhederne. Endelig vil kampagnen på et senere tidspunkt blive gentaget for at checke,..

Fair Trees har slået stærke rødder

På få år har Fair Trade bidt sig fast i juletræsbranchen. Den største danske producent Per Skarby har nu aftale med Dansk Supermarked og stor hollandsk kæde. For to år siden koblede juletræsproducenten Per Skarby, PS Trading A/S i Ry sig på det Fair Trees koncept, der siden 2008 har vundet indpas i juletræsbranchen, og som i dag er en del af det verdensomspændende Fair Trade-koncept.Det fortryder man ikke i det midtjyske, hvor der i år er indgået en ny og endnu større aftale med Dansk Supermarked. Nu er det ikke kun Føtex men også ved Bilka, at julekunderne kan få et Fair Tree-juletræ med hjem i stuen.- I år satser vi på at sælge 30.000 Fair Trees juletræer fra vores stadepladser ved Føtex og Bilka. Sidste år solgte vi 11.000. Vi oplever en stigende efterspørgsel både i Danmark og internationalt, siger Per Skarby, indehaver af PS Trading A/S.Europas størsteI dag er danske PS..

Fynsk bryggeri venter over 1500 gæster til frigivelse af juleøl

Indslev Bryggeri venter at holde Danmarks mest velbesøgte julebrygarrangement lørdag den 26. oktober, når to velkendte julebryg frigives sammen med to helt nye. Ud over masser af øl vil der være aktiviteter for hele familien. Indslev Bryggeri sælger hver weekend direkte ud af døren til private, og sidste lørdag i oktober er bagdørssalget i en anden skala end normalt. Da frigiver bryggeriet nemlig sine juleøl og holder det måske mest velbesøgte julebrygarrangement i den danske bryggeriverden. ? Selvom op mod 1500 lagde vejen forbi sidste år, tør vi i år håbe på endnu flere gæster. Dels fordi vi lancerer to helt nye juleøl, dels fordi vi siden sidst har modtaget priserne Årets danske Bryggeri og Årets danske Ølnyhed, siger direktør Anders Busse Rasmussen fra Indslev Bryggeri, der fra kl. 10 til 18 byder på sine fire juleøl. Foruden klassikerne Jule Hvede og Hoppy Christmas drejer det sig..

C&A åbner sine første to butikker i Danmark

Modetøj til alle lejligheder fås nu hos C&A i Kolding og Aarhus Kolding, 18. september 2013. Lige i tide til efterår/vintersæsonen åbner den europæiske modetøjskæde C&A sine første to butikker i Danmark i helt nye lokaler i Kolding Storcenter (åbner 19. september) og Aarhus City Vest Storcenter (åbner 26. september). Modebevidste forbrugere vil kunne købe både basistøj i god kvalitet og trendy mode til kvinder, mænd og børn i deres lokale C&A butik. Med de to butikker i Danmark har virksomheden 1.575 butikker i 21 lande. Levende mode i spændende områderTøjfirmaet har valgt to attraktive, centrale lokationer til de to nye butikker. Havnebyerne Aarhus og Kolding har ikke bare de nødvendige butikskvadratmeter, men er frem for alt pulserende byer, hvor indbyggere og mode er i tæt samspil. De to nye butikker har skabt 40 nye job bl.a. som butiksledere og salgspersonale.Frisk koncept..

SuperGros har indgået aftale om elektroniske hyldeforkanter

Delfi indgår aftale med SuperGros om levering af elektroniske hyldeforkanter og andre it-løsninger til SuperGros- og Dagrofa koncernens kunder.Dagligvaregrossisten SuperGros har valgt Delfi som leverandør på en ny it-aftale, der danner grundlag for fremtidige leverancer af elektroniske hyldeforkanter til SuperGros og dagrofa koncernens kunder. Aftalen åbner samtidig mulighed for en udvidelse i forhold til øvrige it-løsninger fra Delfi.SuperGros har underskrevet aftalen med Delfi for at kunne tilbyde sine kunder nogle af markedets bedste løsninger inden for innovativ og fremtidssikker butiksdrift med de bedst mulige rammer og vilkår. ?Formålet med Delfi-aftalen er, at kunne etablere et godt udgangspunkt for de butikker, der ønsker at gå forrest på butiksudviklingen. Vi har indgået en generel it-aftale, som vi er meget tilfredse med og som sikrer os gode vilkår for vores kunder,? siger..

Katjes goes Veggie

Ny ?Go Veggie? serie uden animalsk gelatineKatjes var en af de første producenter til udelukkende at bruge naturlige farver og aromaer. Nu fortsætter udviklingen ? og Katjes løfter med en ny trend igen kvaliteten af sine populære poser med vingummi, skum og lakrids. Katjes Super Kaninus, Poter og Tappsy er allerede vegetariske, fremstillet med protein baseret på planter i stedet for animalsk gelatine. De nye poser kendes på det hjerte-formede ?Go Veggie? mærke.En naturlig forbedringUdviklingen af den nye vegetariske kvalitet er en naturlig forbedring af Katjes, og som forbrugere er vi blevet mere bevidste i vores valg. Det er især vigtigt, hvad vi giver vores børn ? også når vi hygger og er lækkersultne. Derfor stiger interessen for at vælge slik af højere kvalitet, når skålen skal fyldes op.Succes hos forbrugerneSamtidig er smagen rigtig god. I en test af Super Kaninus, som er..

Unge sparer millioner på deres byture

Danskerne kan opnå besparelser på 1,5-2,5 milliarder kroner ved at købe deres drinks onlineArbejdsløshed og stigende priser er en realitet, som mange danskere må se i øjnene. På trods af dette er byturen et af de sidste steder danskerne vælger at skære ned. Tværtimod søger de besparelser for at kunne fortsætte med at gå i byen uden at vågne op med økonomiske tømmermænd. Det skriver nattelivsportalen drinkster.dk.?Vi har i første halvdel af 2013 oplevet dobbelt så mange henvendelser på byture, som vi gjorde gennem 2012. 30.000 gange siden januar 2012 har en kunde henvendt sig og købt et tilbud hos en af de over 100 barer og natklubber, der er tilknyttet vores online-portal?, fortæller stifter, Mads Lund. De brugere, som har valgt at benytte et af de mange tilbud, har tilsammen sparet 8-12 millioner kroner ved at købe deres drinks på online-portalen, Drinkster.dk. Seneste tal fra..

Bonjour til ny Ritter Sport Kakao-Mousse i større stykker

Kvadratisk, praktisk og fransk med ekstra nydelseDen nye Ritter Sport variant Kakao-Mousse lyder ikke bare fransk ? den smager også sådan. For mousse au chocolat er en ægte fransk specialitet.Nu er den lækre, lette mousse omsluttet af sprød chokolade af alpemælk ? og det giver en helt speciel smagsoplevelse.Nydelse i XL-formatDen nye Kakao-Mousse variant er stadig kvadratisk og praktisk, men på en ny måde. Med 3x3 felter i stedet for 4x4 har Ritter Sport gjort chokoladestykkerne større. Til nydelse i XL-format, hvor man virkelig kan smage franskmændenes yndlingsdessert.En nyhed fra det traditionsrige familiefirma Alfred Ritter, som siden 1912 har solgt sine populære chokolader over det meste af verden.Fås i supermarkeder, butikker og kiosker over hele landet.

Gode råd om hygiejne til slagtere

Fødevarestyrelsens stikprøver fra 40 slagtere i detailleddet tyder på, at der oftere kan være problemer med hygiejnen i den lille slagterbutik end hos slagteren i supermarkedet. Derfor kommer Fødevarestyrelsen nu med gode råd til, hvordan alle slagtere i detailleddet kan sikre en god hygiejne, når de håndterer svinekød. Hygiejnerådene lyder bl.a.:? Håndter svinekød og oksekød på hver sin arbejdsplads.? Rengør og desinficer arbejdspladsen mindst hver 3. time.? Hold temperaturen i produktionslokalet så lav som muligt - gerne under 18 grader.? Opbevar råvarer ved højst 3 grader? Herudover bør personalet have instruktion i korrekt vask af hænder og i hygiejnisk rengøring. ?Det er en forholdsvis lille stikprøve, og derfor kan vi ikke konkludere for hele branchen. Men vi mener, at resultaterne er så vigtige, at vi nu i dialog med branchen kommunikerer en håndfuld faglige råd ud?, siger..

Indslev kåret til årets bryggeri

Med næsten hver fjerde afgivne stemme har Danske Ølentusiasters medlemmer netop kåret den vestfynske ølproducent til Årets danske Bryggeri. Det ventes at åbne mange flere øldrikkeres øjne for de gyldne dråber fra Indslev.I konkurrence med 129 andre ølproducenter er Indslev Bryggeri netop kåret til Årets danske Bryggeri 2012. Det skete på Danske Ølentusiasters Ølfestival i København og på grundlag af en afstemning blandt foreningens 9.000 medlemmer. Her opnåede det vestfynske bryggeri hele 22,5 % af de afgivne stemmer, hvilket er over dobbelt så mange som nummer to ? og samtidig den største sejrsmargin i alle de år, afstemningen er blevet afholdt. Indslev Bryggeri er grundlagt i 1897, og for syv år siden genåbnede firmaet efter mange års lukning ? i de selvsamme bygninger som i begyndelsen. Siden Anders Busse Rasmussen genoplivede familievirksomheden, har bryggeriet satset på et rent..

Øko-mærkning sætter nye rekorder

Ny undersøgelse viser, at 98 pct. af danskerne kender det røde Ø, og at danskerne har tillid til økologien. Det økologiske spisemærke, samt det grønne EU-mærke, vokser flot i danskernes bevidsthed. Ny YouGov-undersøgelse viser, at danskerne genkender både det røde Ø og EU´s grønne øko-mærke bedre end tidligere, og at det nye økologiske spisemærke er kommet glimrende fra start. ?Øko-mærkerne giver danskerne mulighed for at træffe et oplyst valg baseret på tillid, et kendskab til økologien og en effektiv kontrol, når de går ud og spiser eller handler i supermarkedet. Undersøgelsen viser, at flere danskere nu ved, at økologi betyder bedre dyrevelfærd, færre tilsætningsstoffer og grundvand og natur uden sprøjtegifte. Det er en kæmpe succes,? siger fødevareminister Mette Gjerskov.Økologi til guld, sølv eller bronzeDet økologiske spisemærke gør det muligt for spisesteder at blive økologisk..

Irma åbner ny butik i Industrien Hus på Rådhuspladsen

Med en række nyheder på sortiment og indretning, åbner Irma en ny butik torsdag den 16. maj i det totalt ombyggede Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. ?At åbne et supermarked på en af Danmarks bedste beliggenheder, det forpligter,? siger kædedirektør Jesper Uggerhøj, Irma. ?Derfor bliver vores nye IRMA på Rådhuspladsen også en rugekasse for nogle af de nye områder, vi arbejder med for at Irma fortsat kan styrke sin position som det førende supermarked inden for kvalitet og innovation,? siger Jesper Uggerhøj. Der er indrettet et særligt område i butikken, hvor IRMA har premiere på en ny strategisk alliance med en af Københavns bedste bagere gennem 4 generationer, Reinh. van Hauen. Så fremover kan Københavnerne også købe deres brød- og sandwichfavoritter fra Reinh. Van Hauen hos IRMA på Rådhuspladsen. IRMA vil som noget helt nyt tilbyde frisk brygget Irma kaffe to-go. Den nye..

Kåring af årets ølnyheder: Indslev Bryggeri stjal billedet

5 af de 12 finalister ? og begge vindere ? var fra nordvestfynske Indslev Bryggeri, da Årets danske Ølnyheder 2012 blev kåret på Danske Ølentusiasters generalforsamling i Odense. Succesen var total for Indslev Bryggeri, da Årets danske Ølnyheder for nylig blev kåret til Danske Ølentusiasters generalforsamling på Dalum Landbrugsskole ved Odense. Vinderne blev fundet ved afstemning blandt foreningens medlemmer, som endte med en overvældende sejr for det nordvestfynske bryggeri. I den indledende runde deltog omtrent 750 nye øl, som er lanceret i 2012, og ud af dem gik 12 videre til finalerunden ? heraf syv øl i kategorien op til 5,9 % alkohol og fem i kategorien med 6 % alkohol og derover. Ikke færre end fem af de 12 finaleøl er brygget i Indslev. Ud over Mørk Hvede, som bærer det originale Indslev-brand, drejer det sig om hele fire øl fra Indslev Bryggeris nye mærke, Ugly Duck Brewing Co...

nemlig.com udvider – fordi alle har ret til handlefrihed

Friheden til at kunne sidde derhjemme i sofaen, i S-toget eller på ferien og bestille sine dagligvarer, der leveres direkte til døren, er noget rigtig mange forbrugere drømmer om. nemlig.com får dagligt henvendelser fra danskere, der efterspørger levering i lige præcis deres område. En netop afsluttet afstemning på Facebook og nemlig.coms hjemmeside har vist en kæmpemæssig interesse. Her har mere end 4.000 forbrugere ønsket sig nem og bekvem bestilling og levering af dagligvarer i deres område. Derfor har nemlig.com besluttet at åbne op for levering af dagligvarer i yderligere 15 områder fra d. 10. april, og har dermed sørget for handlefrihed til endnu flere.Forbrugerne handler dagligvarer på nettet som aldrig før, en tendens som bl.a. Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) bekræfter.?FDIH har fra 2010 til 2012 set en fordobling indenfor handel af dagligvarer via nettet målt på..

Resultat af hestekøds-screening

Systematisk svindel med hestekød ser ikke ud til at være udbredt i supermarkederne i Danmark. Til gengæld er der fundet svinekød i flere oksekødsprodukter. Samtidigt er der mistanke om svindel med hestekød på et jysk slagteri, som allerede er politianmeldt. Det viser den screening, som fødevareministeren iværksatte i forlængelse af hestekødsskandalen Fødevarestyrelsen har taget 70 stikprøver i tilfældigt udvalgte virksomheder, mens der er taget 29 prøver i forbindelse med en mistanke rettet mod et slagteri i Jylland. Ud af de 70 stikprøver af oksekødsprodukter indeholdt tre spor af hestekød, mens 11 prøver indeholdt svin. I alt er der taget 99 prøver. EU kræver, at Danmark foretager en screening på 50 prøver. Fødevareminister Mette Gjerskov er forarget over resultatet. ?Forbrugerne skal kunne stole på det, der står på pakkerne. Hvad enten det er hest, svin eller noget helt tredje...

nemlig.com afskaffer helligdagene!

Forbrugerne har med kyshånd taget imod den nye lukkelov ? JA tak, vi vil gerne handle ind, når det passer os, og hvor det passer os. Og det er uanset om det er søndag, helligdag eller sent om aftenen. Derfor har dagligvarebranchens enfant terrible - nemlig.com - besluttet sig for aldrig mere at holde lukket. Hos nemlig.com er helligdagene afskaffet ? det betyder mulighed for at handle og få leveret varer lige til døren alle årets 365 dage inkl. ferie-, søn- og helligdage.Får du lyst til at invitere på en impulsiv påskefrokost, eller er der noget du har glemt at købe ind, så er der hjælp at hente hele påsken og alle årets øvrige dage. Som det største online supermarked i Danmark åbner nemlig.com nu op for muligheden for at få bragt varer ud hver dag hele året og tilmed den time på dagen, hvor det passer kunden. Bestiller man inden kl. 24.00 leveres varerne lige til døren den..

Nu bliver det lettere at tage et break med Starbucks Skinny Latte

Café latte baseret på fedtfattig mælk har været en stor succes og meget populær i Starbucks cafeer over hele verden. Nu lanceres den som drikkeklar iskaffe, der kan købes i danske supermarkeder og kiosker. Discoveries® Skinny Latte hedder den nye drink, hvor man får den fulde Starbucks smag i en version, der er lige til at tage med i hånden og få et hyggeligt break ? også når der er langt til den nærmeste Starbucks cafe.Starbucks Skinny Latte anvender Fairtrade certificeret, 100 procent arabica ekspresso-ristet kaffe kendt fra Starbucks cafeerne. Den er let sødet og med mindre fedt end traditionelle iskaffer. Smagen er cremet, robust og med en fin rund afslutning ? og indeholder færre kalorier. Alle kan dele deres Starbucks kaffepauser på Twitter, Instagram og facebook: #starbucksdiscoveriesdk. Starbucks Skinny Latte er en del af en komplet serie af drikkeklare afkølede Starbucks..

SuperBrugsen efterlyser 500 små lokale leverandører

Danmarks største supermarkedskæde tager nu det hidtil mest ambitiøse initiativ for at få flere lokalt producerede fødevarer ud til danskerne. I denne uge indleder SuperBrugsen en kampagne, der har som mål at tiltrække 500 nye leverandører. Det skal være små producenter, der blot kan levere varer nok til en eller nogle få SuperBrugser. Det sker som et helt nyt modtræk til den stadige effektivisering og standardisering af butikkernes sortimenter ? målet er at SuperBrugsen skal stå endnu tydeligere som danskernes lokale supermarked ?Vi ønsker at skabe et moderne supermarked med en stærk lokal forankring. Dels fordi vi på denne måde kan adskille os markant fra de store internationale kæder, hvor meget er ens, uanset om butikken ligger i Düsseldorf eller Dianalund. Dels fordi vi gerne vil imødekomme et spirende behov for at købe mere unikke fødevarer,? siger kædedirektør Michael Løve,..

15 mindre SuperBrugser konverteres til Fakta

Danskernes stigende lyst til at gå i discountbutikker får nu Coop til at konvertere 15 mindre supermarkeder i SuperBrugsen til Fakta discountbutikker i begyndelsen af det nye år. ?Vi må konstatere, at det både nu og i de kommende år bliver stadig vanskeligere at drive de mindre supermarkeder lige så lønsomt som discountbutikker. Til gengæld har vi stor tro på, at kunderne fortsat vil efterspørge de mellemstore og store supermarkeder i SuperBrugsen, og derfor satser vi fortsat stort på denne butikstype,? siger adm. direktør Jesper Lien, Coop. Væksten for discount stiller krav til, at de traditionelle supermarkeder adskiller sig tydeligt. Det er SuperBrugsen i fuld gang med at realisere ved at gøre butikkerne mere lækre, mere lokalt engagerede og enklere at handle ind i. ?Med cirka 230 supermarkeder vil SuperBrugsen være mere end dobbelt så stor som den næststørste supermarkedskæde i..

Salget af piskefløde eksploderer i december

Danskerne går ikke på kompromis, når der skal laves julefrokoster og julemiddage. I disse dage eksploderer salget af piskefløde, når danskerne foretager de sidste indkøb til risalamanden, sovsen og den irske kaffe. Vi tager den ud af køleskabet til flødekartofler, gryderetter og friske jordbær. Vi får måske lidt ekstra af den, når vi besøger mormor. Men det meste af året spiller piskefløden en tilbagetrukket rolle i de fleste danskeres liv. Men så bliver det december ? og jul!I julemåneden er der i den grad bud efter piskefløden på supermarkedernes kølehylder. Salget af piskefløde fordobles i december sammenlignet med resten af året. Det viser en opgørelse fra Arla på baggrund af tal fra analysevirksomheden Nielsen. Med andre ord indtager den gennemsnitlige dansker en halv liter 38 %-piskefløde i løbet af december. Og tallene bekræfter også, at julehyggen ikke er på skrump ? tværtimod..

Efter fjernelsen af lukkelov: Store prisfald i 375 butikker

Dagli´Brugsen sænker priserne på 230 varer De 375 butikker i Coops kæde af nærbutikker, Dagli´Brugsen, sætter fra og med i dag priserne ned på i alt 230 varer. Dermed går kæden af mindre butikker til modstand mod de store discountkæder og supermarkeder. ?Fjernelsen af lukkeloven 1. oktober har været dyr for vores butikker, fordi kunderne i højere grad er begyndt at køre til de store byer og handle. Det vil vi ikke sidde overhørig, og derfor investerer vi nu i de hidtil største prissænkninger i vores historie,? siger salgsdirektør Jesper K. Andersen. Det er 230 varer i Coops discountserie X-tra, der sættes ned, så de matcher discountbutikkerne. Prisfaldet koster Dagli´Brugsen et pænt stort to-cifret millionbeløb. ?De vigtigste grunde til, at kunderne handler i vores butikker er, at vi ligger tæt på, hvor de bor, at de kender vore medarbejdere og kan lide vores varer og atmosfæren i..

Julens sild kommer fra Sabro

Når Årets Julesild i disse dage rammer butikshylderne i en lang række supermarkeder landet over, er det med et tydeligt østjysk smagsaftryk. Opskriften er nemlig udviklet af Ture Lyhne, der til daglig er køkkenchef på Montra Hotel Sabro Kro.Silden er et uundværligt element på julefrokostbordet. Launis Fiskekonserves producerer hvert år en særlig specialitet under navnet Årets Julesild, og i år er ?opfinderen? køkkenchef Ture Lyhne på Montra Hotel Sabro Kro. Han har tænkt utraditionelt for at finde frem til den opskrift, der ligger bag årgang 2012.?Jeg har i år brugt hyldebær til at give smag og farve. Normalt er man nødt til at tilsætte en eller form for farvestof for at få den mørke farve, der kendetegner en julesild, men det er ikke nødvendigt, når der kommer hyldebær i,? forklarer Ture Lyhne.Udover hyldebærerne er der også brugt både nelliker, æbleeddike og brun farin for at give..

Dansk opfindelse kan reducere sundhedsrisiko ved fødevarer

Danske medier har de seneste dage beskæftiget sig med den kolossale sundhedsrisiko ved bakterieramte fødevarer, især frugt og grønt. Dansk opfindelse kan potentielt løse en væsentlig del af problemet. Tusindvis af danskere bliver årligt syge af smittefarlige fødevarer.Mediernes kikkertsigte har de seneste dage været rettet imod de sydlandske producenter og deres håndtering af fødevarerne, som man mener afstedkommer omfattende sygdom og i øvrigt også reducerer fødevarernes holdbarhed.Transportkæden og håndteringen i supermarkederne er en betydelig smittekilde af sygdomme, mener man hos det danske firma Airvention, der har patent på en løsning, der kan mindske problemet voldsomt eller i de fleste tilfælde helt eliminere det.Airventions patenterede løsning bidrager desuden til reduktion af fødevarespild, fordi løsningen medvirker til at forlænge råvarernes holdbarhed.Det vurderes, at..

Danskernes foretrukne juleakvavit vinder prestigefyldt designpris

Aalborg Jule Akvavit er det mest populære valg, når danskerne skænker op til vinterens julefrokoster. Nu er årets flaske i butikkerne, og den er ikke kun en fryd for ganen, men også for øjnene. Flaskens design er nemlig blevet belønnet med den anerkendte pris Creative Circle Award.Årets Aalborg Jule Akvavit er netop landet på butikshylderne for 31. gang ? igen i år i et nyt, spændende farvedesign. Den traditionsrige luksusakvavit er et yndet fast indslag, når vi går til frokostbordet i juletiden. Hver gang der ryger 100 flasker juleakvavit over butiks- disken, er hele 84 af dem Aalborg Jule Akvavit.Men det er ikke kun smagen, der trækker. Aalborg Jule Akvavits popularitet skyldes i høj grad også den elegante flaske, der hvert år præsenteres med et nyt udseende. Den smukke dråbeformede flaske, designet af Loop Associates, modtog i år bronze ved den prestige- fyldte designpriskåring..

Prisbelønnet dansk designer klæder Aalborg Nordguld Akvavit eksklusivt på

Kunst og kvalitet går op i en højere enhed, når Aalborg Nordguld Akvavit bliver pakket smukt ind af den danske grafiske designer Naja Conrad-Hansen, som også har Louis Vuitton og Max Mara blandt sine kunder. Den nye Aalborg Nordguld Akvavit Limited Edition 2012 forkæler både øjne og smagsløg. De gyldne dråber er destilleret på rav, der giver en helt unik smag, og flasken fås lige nu i en eksklusiv indpakning, som er dekoreret af den internationalt anerkendte danske designer Naja Conrad-Hansen.Naja Conrad-Hansen har modtaget masser af international hæder og er blandt andet udvalgt som "200 best illustrators worldwide 2011/2012? af designmagasinet Lürzer's Archive. Naja Conrad-Hansen designer især print- og mønsterdesign og har blandt andre Louis Vuitton, Adidas, Max Mara og modemagasinet ELLE på sin kundeliste. Og nu altså også Aalborg Akvavit.?Jeg har fået frie hænder til at gøre, hvad..

Smagsoplevelse til ølentusiasten

Nu kommer det traditionsrige og prisvindende bryggeri, Samuel Smith med en smagsoplevelse af dimensioner.Deres populære Old Brewery Pale Ale og Organic Best Ale fusioneres i en ny enkelt bryg, som døbes ORGANIC PALE ALE.ORGANIC PALE ALE er brygget på hårdt vand, trukket fra den 250 år gamle brønd, og det bedste økologiske byg samt økologiske kvalitets humle.Fermentering i Yorkshire, fremkalder en fyldig og blød maltsmag, som vil minde dig om, at lækkert øl udelukkende er et produkt af godt plejet økologisk jord og de bedste råvarer.Etiketten er baseret på den originale Pale Ale etiket som Samuel Smith brugte efter at have vundet Guld Medalje ved bryggernes internationale udstilling i 1896.Samuel Smith Organic Pale Ale lanceres i specialhandelen og førende supermarkeder i løbet af efteråret, og vil koste ca. Kr. 45,- for 550 ml. og ca. Kr. 35,- for 335 ml.

Ny frugtyoghurt med god samvittighed

I denne uge rykker tre nye sukkerreducerede frugtyoghurter ind på supermarkedshylderne, når Arla Yoggi® for første gang på dansk grund lancerer frugtyoghurter sødet med naturens eget sødemiddel, stevia.Er junior vild med frugtyoghurt? Er du selv knap så vild med de enorme mængder frugtyoghurt, der konsumeres ved morgenbordet, fordi frugtyoghurt trods alt indeholder sukker?Jamen så er der hjælp at hente på supermarkedshylderne til efteråret, når danskernes familie-yoghurt nr. 1, Arla Yoggi®, kommer i tre nye sukkerreducerede varianter: Blåbær & banan, Æble & Abrikos, Appelsin & Kokos, alle tre sødet med det nye og meget positivt omtalte plantebaserede sødemiddel stevia. I november 2011 godkendte EU brugen af sødemidlet steviol glycosid (E960), der stammer fra planten stevia [Stevia Rebaudiana Bertoni]. Sødemidlet er op til 300 gange sødere end sukker, men indeholder ingen kalorier og..

Gammeldags slagter anno 2012

Skibhusslagteren i Odense vil kun levere kvalitetskød, som kommer fra frilandsgrise, men til konkurrencedygtige priser.René Langholm, som har ejet og drevet Skibhusslagteren i mere end 6 år, vurderer, at hvis du vil overleve som slagter ? i konkurrence med supermarkederne ? så er det helt afgørende, at du kan levere kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. ?Vi sørger generelt for, at vores priser ligger lige under konkurrenternes, eller på samme niveau? fortæller René Langholm ?men hos Skibhusslagteren vægter vi også kvaliteten højt, og bruger derfor kød fra frilandsgrise, og det smager bare bedre? afslutter slagtermesteren.Slagtermester René Langholm ved hvad han taler om. René er nemlig udlært hos Mesterslagteren i Odense, og har i en årrække herefter arbejdet for, og erfaret, de centralt styrede supermarkedskæder. Den unge slagtermester følte ikke han kunne se kunderne i øjnene,..

Nye frosne hindbær cubes gør det dejligt sikkert at lave smoothies

Smarte cubes af varmebehandlede hindbær uden kerner fås nu i handlen og kan bruges direkte i smoothies, kager og desserterNu er der godt nyt til alle, der elsker at lave friske smoothies fyldt med frugt og vitaminer. Frigodan har sendt nye frosne cubes af hindbær og jordbær ud i supermarkederne ? og de giver forbrugerne ekstra tryghed, fordi de er varmebehandlede."Vi er glade for at have løst de problemer, man kan være uheldig at få, når man bruger løsfrosne hindbær i bl.a. smoothies", fortæller Lars Olsen fra Frigodan. I de nye cubes er bærrene først lavet til puré og derefter varmebehandlede, inden de er frosset ned. Og netop varmebehandlingen fjerner risikoen for Norovirus, der også er kendt som Roskildesyge. Et initiativ, som både detailhandlen og Fødevarestyrelsen ser positivt på.Hurtige at tø op ? nemme at brugeDe frosne hindbær og jordbær cubes er så tilpas små, at de er hurtige..

Økologisk supermarked på nettet

Danmarks største onlinesupermarked, nemlig.com, udvider med nettets største udvalg af økologiske dagligvarer. Danskernes forbrug af økologiske fødevarer er støt stigende, viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. I 2011 udgjorde økologi hele 8 % af det samlede salg af fødevarer i Danmark, hvilket gør Danmark til det land i verden, hvor der sælges den største mængde økologiske varer pr. indbygger*. For at imødekomme danskernes stigende ønske om økologi i hverdagen, lancerer nemlig.com nu Danmarks største økologiske dagligvaresortiment på nettet. "Vi oplever en stor efterspørgsel efter økologiske varer, i særdeleshed efter frugt og grønt, hvor hver 4. vare, der sælges, er økologisk. Det er væsentligt mere end i andre supermarkeder, så jeg har store forventninger til dette tiltag,? udtaler Jan Møller, marketingchef i nemlig.com.Fuldt sortiment på økologiske varer nemlig.com, der i dag..

Det spanske køkken indtager det danske havebord

Frisk frugt plukket i morges, friske grøntsager fra det lokale marked, ægte chorizos, spansk skinke, oste og sangria . Alt sammen nu muligt at bestille online fra dansk firma i Sydspanien.I mange år har det været muligt at købe italienske og franske delikatesser online, men udvalget af spanske har været yderst begrænset. Og det på trods af så mange danskere gennem de sidste 40 år har besøgt Spanien og værdsat de kulinariske oplevelser.Vi er sikkert mange der har overvejet at tømme kufferten for tøj og fylde den med spanske lækkerier i stedet, inden turen igen gik mod Danmark. Det er dog nok de færreste der har taget så drastiske skridt for at kunne nyde en spansk skinke og ost hjemme på terrassen.Da udvalget og mulighederne for at købe autentiske spanske produkter i Danmark indtil i dag har været ret begrænset er det for de fleste nok blevet ved en pakke serrano skinke i supermarkedet..

Karameller med bacon-smag introduceres i Danmark

Bacon hitter. Ikke kun i sin sprøde og knasende form, men nu også som smag i karameller. Det har konfektureleverandøren, Det Danske Sukkerbageri, sørget for. De har som de første og indtil videre eneste i verden lanceret karamellerne med den noget utraditionelle smag.?Jeg ved godt, det lyder klamt. Men det smager faktisk godt?, lyder det fra direktøren i Det Danske Sukkerbageri, Lars Monberg. I samarbejde med sin danske aromaproducent har han udviklet baconsmagen ? og løbende forfinet den. ?Når du arbejder med to så modstridende elementer, er det vigtigt for smagsoplevelsen, at baconsmagen hverken er for dominerende eller for utydelig. For det ér svært at forestille sig, at noget, som er sødt og blødt, kan smage af noget, der er hårdt og sprødt. Men det er netop én af pointerne med karamellerne her. De skal udfordre vores grænser for, hvad der er muligt ? rent smagsmæssigt?, forklarer..

Nu kommer de kølige Starbucks Frappuccino® til Danmark

Starbucks Coffee Company er nu klar med Starbucks Frappuccino® til Danmark. Starbucks Frappuccino® drikke er milde, søde og cremede og kan nydes hvor som helst og på hvilket som helst tidspunkt. Starbucks Frappuccino® sælges i supermarkeder og kiosker i hele Danmark.Med de afkølede og drikkeklare Starbucks Frappuccino® i Danmark vil Starbucks give autentisk kaffe af høj kvalitet til forbrugerne. ?Vi er meget spændte på denne mulighed for at udvide Starbucks oplevelsen for vores danske forbrugere,? siger Jeff Hanberry, president, Channel Development, Starbucks Coffee Company. ?Vi ser en mulighed for at udvikle og øge markedet for drikkeklare drikke i Danmark ligesom vi har gjort for kaffeelskende forbrugere på andre europæiske markeder.?Med inspiration fra den blandede drik, der findes i Starbucks cafeerne, er Starbucks Frappuccino® en perfekt afkølet kaffedrik, som kan nydes på hvilket..