Find vej: Forside » Artikler » Gammeldags slagter anno 2012

Gammeldags slagter anno 2012

Lagt på dit-supermarked.dk den 28-08-2012 af webmaster

Skibhusslagteren i Odense vil kun levere kvalitetskød, som kommer fra frilandsgrise, men til konkurrencedygtige priser.

René Langholm, som har ejet og drevet Skibhusslagteren i mere end 6 år, vurderer, at hvis du vil overleve som slagter i konkurrence med supermarkederne så er det helt afgørende, at du kan levere kvalitet, men til konkurrencedygtige priser. Vi sørger generelt for, at vores priser ligger lige under konkurrenternes, eller på samme niveau fortæller René Langholm men hos Skibhusslagteren vægter vi også kvaliteten højt, og bruger derfor kød fra frilandsgrise, og det smager bare bedre afslutter slagtermesteren.

Slagtermester René Langholm ved hvad han taler om. René er nemlig udlært hos Mesterslagteren i Odense, og har i en årrække herefter arbejdet for, og erfaret, de centralt styrede supermarkedskæder. Den unge slagtermester følte ikke han kunne se kunderne i øjnene, og startede på baggrund heraf som selvstændig. I dag glæder det ham, at han igen kan stå ansigt til ansigt med sine kunder, velvidende, at han imødekommer sine kunder med gammeldags kødprodukter hvor kvaliteten er i top.

Hen over årene er det blevet sådan, at kunderne vil have langt mere færdige produkter fortæller René Langholm. De senere år er der opstået et begreb som hedder convenience produkter, det engelske begreb for hurtige og nemme produkter, og der er på baggrund af dette, opstået et behov for, at forbrugerne også ønsker deres kødprodukter så færdige som muligt, og så nem tilgang til dem som muligt. Det betyder, at vi skal være klar til at levere kød lige til døren. Nemt og hurtigt. Kødet skal også være marineret, så kunden bare skal lægge det på panden og stege.

Kvalitetskød fra frilandsgrise, at servere aftensmaden eller i hvert fald idéen til den, samt passende priser det er at være slagter anno 2012 mener René Langholm.