Find vej: Forside » Artikler » CULT dropper aspartam

CULT dropper aspartam

Lagt på dit-supermarked.dk den 16-05-2014 af webmaster

CULT A/S har med relanceringen af deres CULT Raw Energy Sugar Free valgt at droppe det omdiskuterede sødemiddel, aspartam, i virksomhedens mange drikke. I mange år har sødemidlet aspartam været heftigt debateret og analyseret alle steder fra den enkelte forbruger til fødevareindustrien og helt op på øverste niveau i EU. Hos CULT gider man dog ikke længere være passiv tilskuer i hele diskussionen om aspartam og har derfor droppet sødemidlet i samtlige af virksomhedens produkter. Fra januar 2014 kunne man nemlig købe en af virksomhedens mest berømte produkter, CULT Raw Energy Sugar Free, uden aspartam. Hos CULT er man ikke bange for at gå forrest i diskussionen om aspartam:

”Aspartam har været debatteret ufatteligt mange gange her de seneste år. Udover debatten har der også været forsket ekstremt kraftigt på området. På et tidspunkt kunne man knap åbne en avis uden der var en historie om aspartam eller billeder af forsøgsrotter. Vi besluttede derfor at undlade at bruge det i vores produkter frem for at vente på alle resultaterne af forskningen. For uanset hvad forskerne og EU kom frem til ville vi hellere lade tvivlen komme forbrugeren til gode i stedet for at se passivt til. Det fantastiske er selvfølgelig, at vores dygtige produktudviklere har formået at bevare den fremragende smag uden aspartam. ”Siger Brian Sørensen, grundlægger af CULT.

Ikke blot et produkt
Det er dog ikke kun i det ene produkt, at CULT har droppet aspartam. Virksomheden har også lanceret lavkalorie-energidrikken CULT Raw Energy Hyldeblomst og den revolutionerende CULT Cola Light. Begge produkter indeholder Stevia, og er samtidig uden aspartam!

”Vi er rigtige gode til at lave nye og innovative produkter hos CULT. Også inden for light-segmentet, hvor både CULT Raw Energy Hyldeblomst og CULT Cola Light, udover at undlade brugen af aspartam, også har benyttet ekstrakt fra Stevia-planten i stedet for traditionelt hvid raffineret sukker. Dermed har vi reduceret kalorieindholdet med over 50 % uden brug af kunstige sødemidler. Og det er jo fantastisk at kunne give vores forbrugere muligheden for så lækre produkter. For det er jo dem, der er dommerne i sidste ende.” slutter Brian Sørensen.

De nye aspartam-frie varianter fra CULT kan købes i de førende supermarkedskæder, tankstationer samt i landets største fitnesskæde, Fitness World.

For yderligere information kontakt:
Brian Sørensen, Grundlægger af CULT: 45 7020 7371