Find vej: Forside » Artikler » Skagen Bryghus lancerer VM øl

Skagen Bryghus lancerer VM øl

Lagt på dit-supermarked.dk den 17-07-2015 af webmaster


143 dage før starten på VM i kvindehåndbold har Skagen Bryghus lanceret sin nye røde pilsner til ære for slutrundenPræcis 143 dage før den første bold bliver kastet ved slutrunde nummer 22 om verdensmesterskabet i kvindehåndbold, blev de første VM øl onsdag knappet op på Skagen Bryghus.

”Der er tale om en øl i almindelig pilsnerstyrke,” fortæller Per Malmberg, der som direktør i Arena Nord, Frederikshavn naturligvis var til stede, da brygmester René Diget Søgaard Sørensen kunne præsentere det nye produkt.

”Den rund og har en meget fin eftersmag. Og både smagen og den smukke dybrøde farve leder uvilkårligt tanken hen på den legendariske Rød Tuborg,” siger Malmberg videre.

Tidspunktet for lanceringen var planlagt med ægte vendelbo-snusfornuft.

”Uge 29 er jo den såkaldte ”Hellerup Uge” i Skagen. Det giver mulighed for lidt ekstra medieomtale og dagens arrangement var da også særdeles velbesøgt.”

I første omgang har Skagen Bryghus fremstillet 5000 flasker, men det ligger i kortene, at der bliver behov for et nyt bryg med yderligere 5000.

VM pilsneren kan købes over hele landet i de supermarkeder og specialforretninger, der forhandler produkter fra Skagen Bryghus.

”De første 1000 er sendt til Sjælland,” fortæller Per Malmberg, ”Det er jo hele Danmark, der skal have mulighed for at både føle og smage, at det snart er VM-tid.”

Arena Nord i Frederikshavn lægger gulv til den indledende Gruppe D samt en ottendedelsfinale. Gruppe D består af Norge, Spanien, Rusland, Rumænien, Kazakhstan og Puerto Rico.