Find vej: Forside » Artikler » Ny cappuccino udfordrer dine kaffevaner

Ny cappuccino udfordrer dine kaffevaner

Lagt på dit-supermarked.dk den 18-06-2015 af webmaster


Starbucks giver et nyt twist til den daglige cappuccino med den nye variant af kolde ready-to-drink Discoveries®16. juni 2015, København. Danske kaffeelskere kan nu få en spændende kaffeoplevelse med den nye Starbucks Discoveries® Cappuccino, der rammer Danmark denne sommer. Det er en kold, let sødet blanding af rig espresso, cremet mælk og antydninger af kakao og er inspireret af den populære cappuccino, der serveres i Starbucks cafeerne.

Den nye iskaffe er velegnet til at have stående i køleskabet hjemme eller på arbejde og er en hurtig, let og velsmagende måde at nyde en iskaffe på – når som helst og hvor som helst. Den er inspireret af de kaffevarianter, Starbucks serverer i cafeerne og er lavet af Fairtrade-certificerede ingredienser af høj kvalitet, lige fra 100% Arabica bønner til sukker og kakao, der er indkøbt ud fra etiske retningslinjer.

Starbucks Discoveries kolde kaffedrikke kan findes sammen med andre kolde drikkevarer i supermarkeder og convenience-butikker over hele landet. Alle bliver solgt i bægre, der svarer til en enkelt servering.

“Vores kunder fortæller os ofte, at de gerne vil nyde deres yndlingskaffe uden for vores cafeer. Ved at tilbyde fyldigheden og kompleksiteten fra vores signaturkaffer i en lækker, kold drik, der er lige til at drikke, tilbyder Starbucks Discoveries lige præcist dette – kaffe der kan nydes derhjemme, mens man pendler til og fra arbejde eller i pausen mellem møder”, siger senior manager Patrik Lundell i Channel Business Development hos Starbucks EMEA og fortsætter:

“Vi mener, at den nye kolde Cappuccino kan få selv den mest hardcore fan af varm kaffe til at ændre mening. Det er den perfekte måde at prøve noget nyt og tilføje det lille ekstra til sin dag”.

Den nye Starbucks Discoveries® Cappuccino supplerer de tre andre varianter i virksomhedens kategori af kolde drikkeklare kaffer, der alle tilbyder den verdenskendte kvalitet og smag fra Starbucks’ cafe-klassikere.

De tre varianter er:

• Starbucks Discoveries® Seattle Latte: Inspireret af den mest populære kaffe på cafeerne – Latte. Denne klassiske blanding af Starbucks® kaffe og mælk er inspireret af Starbucks’ hjemby, Seattle, Washington. Stedet hvor det hele begyndte på det historiske Pike Place Market. Denne traditionelle latte er let sødet og lavet med Starbucks Espresso Roast, fra de samme bønner som Starbucks bruger på cafeerne.

• Starbucks Discoveries® Caramel Macchiato Latte: Den kolde Caramel Macchiato, der er lavet på Starbucks® Espresso Roast, er en blanding af espresso, cremet mælk og sød, fyldig karamelsmag.

• Starbucks Discoveries® Skinny Latte: Inspireret af den “håndlavede” Skinny Latte i Starbucks’ butikker, er Starbucks Discoveries® Skinny Latte en lækker, let sødet espresso på fedtfattig mælk.

For yderligere information, billeder eller samples, kontakt:
Christian Bentsen, cb@communique.dk , tlf. 51245355

Om Starbucks
Siden 1971 har Starbucks Coffee Company forpligtet sig til på etisk vis at indkøbe og riste høj-kvalitets arabicakaffe. I dag har virksomheden forretninger over hele verden, og er verdensførende inden for ristning og salg af specialkaffe. Gennem vores seriøse forpligtelse til at være de bedste, og vores vejledende principper, bringer vi den unikke Starbucks oplevelse med ud til hver enkelt kunde gennem hver eneste kop. Hvis du ønsker at tage del i oplevelsen så besøg os i vores forretninger.