Find vej: Forside » Artikler » Ny webshop bliver Danmarks største

Ny webshop bliver Danmarks største

Lagt på dit-supermarked.dk den 23-09-2014 af webmaster

Der er en massiv vækst i e-handel, hvor danskerne lægger vægt på at kunne handle, når det passer dem. Vi nærmer os nu et niveau, hvor op mod hver tredje handel sker i en udenlandsk netbutik. England og Sverige er danskernes foretrukne markeder. For Dansker er det en naturlig adfærd at handle i udlandet, hvor især lave priser og større udvalg trækker. Dette er naturligvis en trussel for en lokal webshop og dansk handel. Lokale webshops mister kunder til udenlandske konkurrenter, men det vil wiya gøre noget ved.

Wiya gøre det muligt for danskerne at finde deres fortrukne dagligvarer produkter på den danske hjemmemarkedet. De er en ny virksomhed der tilbyder Danmarks største og førende importør af Amerikanske og Engelske produkter. Deres sortiment dækker mere end 1000 varer lige fra slik & chokolade poster til drikkevarer og kolonial produkter.

- Hver uge pakker og importør vi varer fra USA og England og levere dem lige til døren hos tusinder af danskere. Man får altså et stort og inspirerende dagligvaresortiment til lavpris, siger Yasir Rasool, ejer af Wiya.dk.

På fremtids sigt ønsker wiya at importerer forbløffende udvalg af slik og drikkevarer og andre dagligvare fra hele verden til den danske marked. Desuden søger de lige nu samarbejdsaftaler med f.eks. døgnkiosker, købmænd, supermarkeder, servicestationer og andre der er interesseret i at kunne tilbyde amerikanske og engelske produkter til deres kunder.

- Vi har en stor kærlighed for amerikanske og britiske produkter og er forbløffende at se den bliver delt med resten af den danske befolkning. Vi vil derfor være mere end glade for at være i stand til at levere denne bemærkelsesværdige efterspørgsel til andre butikker i hele landet, siger Yasir Rasool, ejer af Wiya.dk.

Wiya begyndte livet på en lille nærbutik i Odense, hvor de solgte skittles produkter rent tilfældigt. Der var dengang virkelig vanskeligheder med at importere produkter her i Danmark dengang inden det for alvor tog fart. Sådan var populariteten af amerikanske produkter.

Nu har de lanceret en webshop og åbnet en butik for offentligheden, da de mener at der er skjult efterspørgsel efter amerikanske produkter blandt den danske befolkning. Nu behøver dansker ikke længere at handle i udenlandske webshops da wiya baner vejen for nye vaner.

- Internettet er fantastisk! Ingen tvivl om det, Men der er nogle udfordringer og det kan eksempelvis være svært for forbrugerne at gennemskue om virksomheden nu også betaler dansk skat og moms. Wiya er din garanti for at der bliver betalt dansk skat og moms samt bidrager til at skabe danske arbejdspladser, siger Yasir Rasool, ejer af Wiya.dk.