Find vej: Forside » Artikler » Katjes goes Veggie

Katjes goes Veggie

Lagt på dit-supermarked.dk den 02-08-2013 af webmaster

Ny Go Veggie serie uden animalsk gelatine

Katjes var en af de første producenter til udelukkende at bruge naturlige farver og aromaer. Nu fortsætter udviklingen og Katjes løfter med en ny trend igen kvaliteten af sine populære poser med vingummi, skum og lakrids. Katjes Super Kaninus, Poter og Tappsy er allerede vegetariske, fremstillet med protein baseret på planter i stedet for animalsk gelatine. De nye poser kendes på det hjerte-formede Go Veggie mærke.

En naturlig forbedring
Udviklingen af den nye vegetariske kvalitet er en naturlig forbedring af Katjes, og som forbrugere er vi blevet mere bevidste i vores valg. Det er især vigtigt, hvad vi giver vores børn også når vi hygger og er lækkersultne. Derfor stiger interessen for at vælge slik af højere kvalitet, når skålen skal fyldes op.

Succes hos forbrugerne
Samtidig er smagen rigtig god. I en test af Super Kaninus, som er frugtskum og vingummi, foretrak 62% den vegetariske udgave.
Katjes Go Veggie er senest blevet en sensationel succes i Tyskland. Her i Danmark udvides den nye serie med Salte Fisk og familieblandingen Paletti senere i 2013.

Fås i supermarkeder og butikker over hele landet.