Find vej: Forside » Artikler » Det spanske køkken indtager det danske havebord

Det spanske køkken indtager det danske havebord

Lagt på dit-supermarked.dk den 11-05-2012 af webmaster

Frisk frugt plukket i morges, friske grøntsager fra det lokale marked, ægte chorizos, spansk skinke, oste og sangria . Alt sammen nu muligt at bestille online fra dansk firma i Sydspanien.

I mange år har det været muligt at købe italienske og franske delikatesser online, men udvalget af spanske har været yderst begrænset. Og det på trods af så mange danskere gennem de sidste 40 år har besøgt Spanien og værdsat de kulinariske oplevelser.
Vi er sikkert mange der har overvejet at tømme kufferten for tøj og fylde den med spanske lækkerier i stedet, inden turen igen gik mod Danmark. Det er dog nok de færreste der har taget så drastiske skridt for at kunne nyde en spansk skinke og ost hjemme på terrassen.

Da udvalget og mulighederne for at købe autentiske spanske produkter i Danmark indtil i dag har været ret begrænset er det for de fleste nok blevet ved en pakke serrano skinke i supermarkedet og en spansk lignende pølse ved slagteren.
Det er nu ikke længere nødvendigt at nøjes hermed og fra juni måned kan man bestille alle de autentiske, og ikke mindst friske produkter direkte på dansk hjemmeside. Det danske firma ligger i Benalmadena i Sydspanien og tilbyder desuden at tage på grønttorvet om morgenen eller i plantagen og plukke friske frugter, sendt samme eftermiddag, for deres kunder.
Så er du til spanske kulinariske specialiteter er her den oplagte mulighed for at gøre tapas bordet så frisk, autentisk og lækkert som muligt.

Firmaet og deres hjemmeside finder du på www.delicias.dk

Vi oplevede selv hvor svært det var i Danmark at finde alle de spanske produkter vi selv holder så meget af og deraf kom ideen. Thomas & Christina ( ejere ).