Find vej: Forside » Artikler » Prisbelønnet dansk designer klæder Aalborg Nordguld Akvavit eksklusivt på

Prisbelønnet dansk designer klæder Aalborg Nordguld Akvavit eksklusivt på

Lagt på dit-supermarked.dk den 27-09-2012 af webmaster

Kunst og kvalitet går op i en højere enhed, når Aalborg Nordguld Akvavit bliver pakket smukt ind af den danske grafiske designer Naja Conrad-Hansen, som også har Louis Vuitton og Max Mara blandt sine kunder.

Den nye Aalborg Nordguld Akvavit Limited Edition 2012 forkæler både øjne og smagsløg. De gyldne dråber er destilleret på rav, der giver en helt unik smag, og flasken fås lige nu i en eksklusiv indpakning, som er dekoreret af den internationalt anerkendte danske designer Naja Conrad-Hansen.

Naja Conrad-Hansen har modtaget masser af international hæder og er blandt andet udvalgt som "200 best illustrators worldwide 2011/2012 af designmagasinet Lürzer's Archive. Naja Conrad-Hansen designer især print- og mønsterdesign og har blandt andre Louis Vuitton, Adidas, Max Mara og modemagasinet ELLE på sin kundeliste. Og nu altså også Aalborg Akvavit.

Jeg har fået frie hænder til at gøre, hvad jeg har lyst til. Først har jeg smagt på akvavitten og fået en fornemmelse af produktet. De associationer, jeg får, fortolker jeg ud i farver, og jeg har også tegnet og malet med inspiration fra de specifikke detaljer ved rav, fortæller Naja Conrad-Hansen om arbejdet med Aalborg Nordguld Akvavit Limited Edition 2012.

Flere unge får smag for akvavit
Flere unge har fået øjnene op for skønheden ved akvavit, og den eksklusive indpakning af Aalborg Nordguld Akvavit er blot et af flere tiltag, der skal imødegå den stigende interesse.

I foråret lancerede vi Aalborg Nordguld Akvavit i en nydesignet flaske, og samarbejdet har været en helt naturlig videreudvikling. I takt med, at interessen for det danske og nordiske køkken boomer, oplever vi, at flere unge får smag for akvavit og især den gyldne Nordguld Akvavit appellerer til moderne forbrugere forklarer Gitte Seierup, der er Senior Brand Manager for Aalborg Akvavit.

Aalborg Nordguld Akvavit Limited Edition 2012 kan købes i velassorterede supermarkeder til 169,95 kr. (vejledende udsalgspris).

###

Om De Danske Spritfabrikker / Pernod Ricard Denmark A/S
De Danske Spritfabrikker er et paraplynavn under Pernod Ricard Denmark A/S og omfatter virksomhedens lokale brands Aalborg Akvavit og Gammel Dansk. Pernod Ricard Denmark er ejet af den franske Pernod Ricard-koncern, som er den ene af verdens to største spiritus- og vinvirksomheder. I Danmark er Pernod Ricard markedsleder med markedets bredeste sortiment, der spænder fra stærke internationale mærker som Absolut Vodka, Jameson whiskey, Havana Club rom og Jacobs Creek vin til lokale klassikere som Aalborg Akvavit og Gammel Dansk. Du kan læse mere på www.pernod-ricard-denmark.com eller www.aalborgakvavit.dk.

###

FAKTA

Om designeren
Naja Conrad-Hansen har opnået stor international anerkendelse for sit arbejde, der omfatter illustration, maleri, grafisk design, art direction, print- og mønsterdesign. Hun er uddannet MA i Visual Communication fra Danish Design School i 2003 og har siden arbejdet for kunder i hele verden, blandt andre Max Mara, Louis Vuitton og Adidas, ligesom hendes illustrationer er blevet bragt i prisvindende bøger, eksklusive magasiner og på udstillinger.

Nordgulds unikke opskrift
Aalborg Nordguld Akvavit er den eneste akvavit i verden, der er destilleret på rav. Ravet er skabt i gennem millioner af år og bidrager med unikke smagsnoter til den klassiske gyldne luksusakvavit lagret på Oloroso-sherryfade.

Ny, moderne flaske
I foråret blev Aalborg Nordguld Akvavit relanceret i en ny flaske, hvis form er inspireret af et klassisk akvavitglas. Når et akvavitglas vendes på hovedet, ligner det flaskehalsens form.

Markedsleder
Aalborg Akvavit er markedsleder og suverænt det største mærke i Danmark. Salget udgør over 70 procent af det totale salg af akvavit og snaps.
Kilde: The Nielsen Company, juli 2012

Mød Aalborg Akvavit på facebook
Aalborg Akvavits facebook-side er hastigt voksende med mere end 33.500 tilhængere fordelt både på unge, midaldrende og ældre. Læs mere på www.facebook.com/aalborgakvavit.

Snapseguide
Med Snapseguiden kan yndlingssnapsen parres med frokosten, og man kan gå på opdagelse i det brede smagsunivers. Læs mere på www.aalborgakvavit.dk


BILLEDER

Højtopløselige fotos af Naja Conrad-Hansen og Aalborg Nordguld Akvavit Limited Edition 2012 kan downloades fra:
http://pernod-ricard-nordic.resolutmrm.com - User Name: Press-DK, Login: Press-DK