Find vej: Forside » Artikler » 15 mindre SuperBrugser konverteres til Fakta

15 mindre SuperBrugser konverteres til Fakta

Lagt på dit-supermarked.dk den 03-01-2013 af webmaster

Danskernes stigende lyst til at gå i discountbutikker får nu Coop til at konvertere 15 mindre supermarkeder i SuperBrugsen til Fakta discountbutikker i begyndelsen af det nye år.

Vi må konstatere, at det både nu og i de kommende år bliver stadig vanskeligere at drive de mindre supermarkeder lige så lønsomt som discountbutikker. Til gengæld har vi stor tro på, at kunderne fortsat vil efterspørge de mellemstore og store supermarkeder i SuperBrugsen, og derfor satser vi fortsat stort på denne butikstype, siger adm. direktør Jesper Lien, Coop.

Væksten for discount stiller krav til, at de traditionelle supermarkeder adskiller sig tydeligt. Det er SuperBrugsen i fuld gang med at realisere ved at gøre butikkerne mere lækre, mere lokalt engagerede og enklere at handle ind i.

Med cirka 230 supermarkeder vil SuperBrugsen være mere end dobbelt så stor som den næststørste supermarkedskæde i Danmark, og vi har vækst i både omsætning og kundestrøm. I 2012 har vi investeret i at udvikle SuperBrugsens koncept og prøve det af i 2 butikker. Det ruller vi videre, så kunderne vil løbende opleve SuperBrugsen blive et bedre sted at handle siger kædedirektør Michael Løve.

Udover de 15 butikker, der konverteres til Fakta, vil der blive lukket 5 SuperBrugsen butikker i 2013.

Medarbejderne i de berørte butikker er blevet orienteret i dag. Mange vil kunne fortsætte i Fakta, og andre vil blive tilbudt job andre steder i Coop-familien.

Yderligere information:
Adm. direktør Jesper Lien, 5159 3601
Kædedirektør Michael Løve, 5159 3651