Find vej: Forside » Artikler » Økologisk supermarked på nettet

Økologisk supermarked på nettet

Lagt på dit-supermarked.dk den 09-06-2012 af webmaster

Danmarks største onlinesupermarked, nemlig.com, udvider med nettets største udvalg af økologiske dagligvarer.

Danskernes forbrug af økologiske fødevarer er støt stigende, viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. I 2011 udgjorde økologi hele 8 % af det samlede salg af fødevarer i Danmark, hvilket gør Danmark til det land i verden, hvor der sælges den største mængde økologiske varer pr. indbygger*. For at imødekomme danskernes stigende ønske om økologi i hverdagen, lancerer nemlig.com nu Danmarks største økologiske dagligvaresortiment på nettet.

"Vi oplever en stor efterspørgsel efter økologiske varer, i særdeleshed efter frugt og grønt, hvor hver 4. vare, der sælges, er økologisk. Det er væsentligt mere end i andre supermarkeder, så jeg har store forventninger til dette tiltag, udtaler Jan Møller, marketingchef i nemlig.com.

Fuldt sortiment på økologiske varer

nemlig.com, der i dag er Danmark største onlinesupermarked med mere end 5000 varer i sortimentet, udvider det økologiske sortiment, så det kommer til at omfatte mere end 700 økologiske varer fordelt over vin, mælk, pålæg, ris, pasta, krydderier, pleje, børne- og babymad og meget mere. Hermed har nemlig.com en bredde i sortimentet, der gør, at forbrugeren nu kan være næsten 100 % økologisk i én og samme butik.
Desuden har nemlig.com indgået aftaler med en række specialbutikker med økologiske varer: Aalbæks Specialiteter, Mill & Mortar og Lagkagehuset.

Udvidelsen betyder, at nemlig.com kan tilbyde 2-3 gange så mange økologiske varer som i andre onlinesupermarkeder.

Billig økologisk frugt på nettet

nemlig.com har, i modsætning til fysiske butikker, mulighed for at sælge økologisk frugt væsentligt billigere. Dét skyldes, at de må håndtere frugten stykvis - og dermed ikke har et fordyrende ekstra led, der skal emballere de friske økologiske frugter i plastik. Dét sparer kunderne for penge og miljøet for unødig emballage, fortæller Jan Møller.

Faktaoplysninger:

nemlig.com

nemlig.com blev grundlagt d. 25. august 2010, og er i dag Danmarks største online supermarked med mere end 5000 varer i sortimentet og over 250 ansatte.

Omsætningen ligger på et trecifret millionbeløb og forventes fordoblet i løbet af 2012

nemlig.com har et stort discountsortiment med mere end 600 varer

nemlig.com bygger på avanceret brug af it og vandt i 2011 E-handelsprisen i Danmark og bronze ved den tilsvarende internationale konkurrence European E-commerce awards 2011 ved Global E-commerce Summit.

nemlig.com's app er udviklet til IOS og Android og kan bruges på smartphones og tablet's. Appen kan hentes i hhv. AppStore, Android Marked og på nemlig.com