Find vej: Forside » Artikler » Irma åbner ny butik i Industrien Hus på Rådhuspladsen

Irma åbner ny butik i Industrien Hus på Rådhuspladsen

Lagt på dit-supermarked.dk den 16-05-2013 af webmaster

Med en række nyheder på sortiment og indretning, åbner Irma en ny butik torsdag den 16. maj i det totalt ombyggede Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

At åbne et supermarked på en af Danmarks bedste beliggenheder, det forpligter, siger kædedirektør Jesper Uggerhøj, Irma.

Derfor bliver vores nye IRMA på Rådhuspladsen også en rugekasse for nogle af de nye områder, vi arbejder med for at Irma fortsat kan styrke sin position som det førende supermarked inden for kvalitet og innovation, siger Jesper Uggerhøj.

Der er indrettet et særligt område i butikken, hvor IRMA har premiere på en ny strategisk alliance med en af Københavns bedste bagere gennem 4 generationer, Reinh. van Hauen. Så fremover kan Københavnerne også købe deres brød- og sandwichfavoritter fra Reinh. Van Hauen hos IRMA på Rådhuspladsen.

IRMA vil som noget helt nyt tilbyde frisk brygget Irma kaffe to-go.

Den nye IRMA har en stor inspirerende vinafdeling, hvor der er premiere på et samarbejde med restauranten Kong Hans Kælder. Et spændende samarbejde, hvor sommelier, Tilde Maarbjerg, med IRMA kunden som inspiration, har håndplukket et eksklusivt sortiment af vine, der kun sælges i IRMA. Sortimentet vil løbende blive tilpasset, så det passer til sæsonernes skiftende menuer. I vinafdelingen er der også arbejdet på en ny måde at præsentere vinen, og det sker i nyt inventar, som er udviklet specielt til IRMA af møbelvirksomheden Montana.

Som den første og eneste Irma vil butikken have åbent fra klokken 7-24 alle ugens dage.

Men ellers er alt, som det plejer hos IRMA vi vil også på Rådhuspladsen tilbyde vores store udvalg af økologiske varer sammen med IRMAs egne klassikere.

Leder af butikken er Jesper Hulvej, der kommer fra jobbet som butikschef i Irma Jernbane Allé i Vanløse.

Yderligere information:
Kædedirektør Jesper Uggerhøj, 2680 0618