Find vej: Forside » Artikler » Nu kommer de kølige Starbucks Frappuccino® til Danmark

Nu kommer de kølige Starbucks Frappuccino® til Danmark

Lagt på dit-supermarked.dk den 31-05-2012 af webmaster

Starbucks Coffee Company er nu klar med Starbucks Frappuccino® til Danmark. Starbucks Frappuccino® drikke er milde, søde og cremede og kan nydes hvor som helst og på hvilket som helst tidspunkt. Starbucks Frappuccino® sælges i supermarkeder og kiosker i hele Danmark.

Med de afkølede og drikkeklare Starbucks Frappuccino® i Danmark vil Starbucks give autentisk kaffe af høj kvalitet til forbrugerne. Vi er meget spændte på denne mulighed for at udvide Starbucks oplevelsen for vores danske forbrugere, siger Jeff Hanberry, president, Channel Development, Starbucks Coffee Company. Vi ser en mulighed for at udvikle og øge markedet for drikkeklare drikke i Danmark ligesom vi har gjort for kaffeelskende forbrugere på andre europæiske markeder.

Med inspiration fra den blandede drik, der findes i Starbucks cafeerne, er Starbucks Frappuccino® en perfekt afkølet kaffedrik, som kan nydes på hvilket som helst tidspunkt på dagen, hvor du end befinder dig. Starbucks drikkeklare sortiment er lavet af 100% Fairtrade Starbucks® arabica kaffe og mælk af topkvalitet. Det betyder at du stadig kan få en Starbucks oplevelse med Starbucks Frappuccino®, selvom der ikke er en Starbucks cafe i nærheden.

Starbucks Frappuccino® kommer i tre milde smage:
- Starbucks Frappuccino® Coffee: fedtfattig kaffedrik, der er en lækker blanding af Fairtrade certificeret Starbucks® kaffe og mælk med en antydning af sødme.
- Starbucks Frappuccino® Mocha: fedtfattig kaffedrik, der er en blanding af Fairtrade certificeret Starbucks® kaffe og mælk med chokoladeagtig mocca.
- Starbucks Frappuccino® Vanilla: fedtfattig kaffedrik, der er en blanding af Fairtrade certificeret Starbucks® kaffe og mælk kombineret med vaniljeekstrakt.

Starbucks drikkeklare kaffer fremstilles og distribueres af Arla Foods.

Om Starbucks Corporation
Siden 1927 har Starbucks Corporation været dedikerede til etisk ristning af arabica kaffe af den højeste kvalitet i verden. Virksomheden er i dag verdens førende rister og forhandler af specialkaffe med mange butikker rundt i om verden. Gennem vores viden om kaffe og kyndige håndtering giver vi den unikke Starbucks oplevelse til hver kunde i hver enkelt kop. Hvis du vil dele din oplevelse, så besøg os i vores butikker eller online på www.starbucks.com eller www.starbucksonthego.com.

Om Arla Foods
Arla Foods - et af Europas største mejeriselskaber med hovedkvarter i Danmark - fremstiller, distribuerer og markedsfører de bedste kaffedrikke inden for Starbucks brandet. For yderligere information om Arla besøg venligst www.arla.com.