Find vej: Forside » Artikler » nemlig.com afskaffer helligdagene!

nemlig.com afskaffer helligdagene!

Lagt på dit-supermarked.dk den 22-03-2013 af webmaster

Forbrugerne har med kyshånd taget imod den nye lukkelov JA tak, vi vil gerne handle ind, når det passer os, og hvor det passer os. Og det er uanset om det er søndag, helligdag eller sent om aftenen. Derfor har dagligvarebranchens enfant terrible - nemlig.com - besluttet sig for aldrig mere at holde lukket. Hos nemlig.com er helligdagene afskaffet det betyder mulighed for at handle og få leveret varer lige til døren alle årets 365 dage inkl. ferie-, søn- og helligdage.

Får du lyst til at invitere på en impulsiv påskefrokost, eller er der noget du har glemt at købe ind, så er der hjælp at hente hele påsken og alle årets øvrige dage. Som det største online supermarked i Danmark åbner nemlig.com nu op for muligheden for at få bragt varer ud hver dag hele året og tilmed den time på dagen, hvor det passer kunden. Bestiller man inden kl. 24.00 leveres varerne lige til døren den efterfølgende dag f.eks. allerede mellem kl. 09.00 og 10.00.

Altid åbent
'Ved nu også at tilbyde levering på alle helligdage hele året rundt føler vi, at vi for alvor tager forbrugerne seriøst og giver dem det, de fortsat ikke kan få i den traditionelle dagligvarehandel. Det er lig med bekvemmelighed at kunne handle, hvor og hvornår du vil - hjemmefra, i bussen, på ferien - og så selvfølgelig muligheden for at få det hele leveret lige til døren, når det passer dig', siger Adm. direktør og stifter af nemlig.com, Stefan Plenge.

De nye udvidede åbningstider gør det nu muligt at komme hjem fra ferie til et helt fyldt køleskab, uanset om man kommer hjem på en hverdag, søndag eller helligdag. Der er også rig mulighed for at diske op med lækre delikatessevarer nemlig.com samarbejder bl.a. med Lagkagehuset, Slagter Lund, Cofoco, A.C. Perch's Thehandel og Løgismose. Har du glemt påskeægget til svigermor, så er der lækre chokoladeæg fra Sv. Michelsen på hylderne.

Danmarks største dagligvaresortiment på nettet
Flere og flere danskere har taget nemlig.coms forretningskoncept til sig. Siden firmaet i august 2010 åbnede for nem, bekvem og elektronisk "dagligvarehandel når det passer dig" - har virksomheden oplevet en kæmpemæssig succes. I 2012 blev både omsætningen og antallet af kunder fordoblet. Samme vækst forventes i 2013.

Og med Danmarks største udvalg af økologi, discount og almindelige dagligvarer samt et helt unikt delikatessesortiment fra en række af de mest eftertragtede specialforretninger er der med andre ord god grund til at sætte sig godt til rette i sofaen og handle ind til påskebordet.

Hos nemlig.com er der altid åbent!

For mere information besøg www.nemlig.com

Om nemlig.com
nemlig.com åbnede d. 25. august 2010, og er i dag Danmarks største online supermarked med over 250 ansatte. Omsætningen ligger på et trecifret millionbeløb og forventes fordoblet i løbet af 2013.

nemlig.com har mere end 6. , mere end 900 økologiske varer og mere end 650 discount varer.

nemlig.com har også et stort udvalg af delikatessevarer og samarbejder med Lagkagehuset, Slagter Lund, Cofoco, Løgismose, Sv. Michelsen, Lynhjem Oste, Aalbæk Specialiteter, A. C. Perchs Thehandel, Risteriet, Rossini, Mill & Mortar, Fiskemanden og slagtermester Jan Sten Hansen.

nemlig.com leverer varer i hele Storkøbenhavn fra Hillerød i nord til Køge i syd og Roskilde i vest.

menlig.com bygger på et anavceret brug af it og vandt i 2011 E-handelsprisen i Danmark og bronze ved den tilsvarende internationale konkurrence European E-commerce awards 2011 ved Global E-commerce Summit.

For billedmateriale og anden information kontakt venligst Christina Vedel